ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Κατασκευή και εμπορία ορθοπεδικών λύσεων από το 1955

Στην εταιρεία Ορθοπεδικά Λάσκος δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή και την εμπορία ορθοπεδικών λύσεων από το 1955. Η 60ετής εμπειρία σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και την παροχή εξατομικευμένων προϊόντων με βάση τις ανάγκες των ασθενών, μας καθιστούν πολύτιμους συνεργάτες στον χώρο της ορθοπεδικής.

Στα Ορθοπεδικά Λάσκος, πέρα από τους μεμονωμένους ασθενείς, εξυπηρετούμε και  συνεργαζόμαστε με κέντρα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία. 

ΑΞΙΕΣ

Είμαστε δίπλα στον ασθενή, συμπορευόμαστε μαζί του, ώστε να παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τον καθένα ξεχωριστά. Θεωρούμε πως η άριστη εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται μέσα από την προσήλωση στην επίλυση του κάθε προβλήματος. Στηριζόμαστε στη διαφάνεια και την ειλικρίνεια, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαθέτουμε εξειδίκευση στην κατασκευή ειδικών προϊόντων για την αποκατάσταση κάθε ορθοπεδικής πάθησης, που πιστοποιείται από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο. Το ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριό μας είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και άριστα υλικά από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Δημιουργούμε τις κατασκευές μας κατόπιν μετρήσεων και με γνώμονα την ιατρική διάγνωση που λαμβάνουμε για τον κάθε ασθενή. Συνεπώς, οι ασθενείς μας γνωρίζουν πως οι κατασκευές δημιουργούνται μεμονωμένα, για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους ανάγκες. Οι κατασκευές μας περιλαμβάνουν κηδεμόνες σπονδυλικής στήλης, κνημοποδικούς και μηροκνημοποδικούς νάρθηκες, ορθοπεδικά υποδήματα, τεχνητά μέλη άνω και κάτω άκρων και ορθωτικά πέλματα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η δουλειά μας είναι αναγνωρισμένη με τις πιστοποιήσεις ISO 13485:2016 και CΕ, ενώ έχουμε βεβαιωθεί ως Κατασκευαστές Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων και ως Κατασκευαστές για Προϊόντα Κατηγορίας επί Παραγγελία.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη ομάδα μας απαρτίζεται από τον ιδρυτή της εταιρείας και τεχνίτη, Αλέξανδρο Λάσκο, τους τεχνίτες Λάσκο Λάσκο και Σταύρο Τσοπνίδη. Τα μέλη μας είναι καταρτισμένοι επαγγελματίες στον χώρο, έτοιμοι να συζητήσουν με τον κάθε ασθενή, να τον ακούσουν πραγματικά και να τον συμβουλεύσουν, προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που υπάρχει.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι πιστοποιήσεις μας